Bruschetta Brood

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/28/1999 - 02:43
Bereidingswijze
was de tomaten en snij ze in dobbelstenen.
pers de knoflook uit en voeg dit aan de tomaten toe
snij de jonge bosuitjes in hele fijne ringetjes.
hak de basilicum heel erg klein.
meng dit alles door de tomaten.
snij het stokbrood of ander brood door de helft.
smeer de halve plakken met knoflook boter.
verdeel de geraspte kaas over de 2 plakken en doe daarna het tomaten mengsel er op.
leg het voor 10 minuten in de oven en serveer het heet.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijk brood voor bij de warme maaltijd of als appetizer
Ingrediƫnten
1 stokbrood of frans brood.
4 rijpe tomaten
4 jonge bosuitjes
6 blaadjes verse basilicum, of 1 tl basilicum gedroogd en gekneusd
als je van verse blad koriander houdt kun je een paar blaadjes er in fijn snijden.
100 g geraspte kaas naar eigen voorkeur
knoflook boter.
Hulpmiddelen & keukengerei
oven, knoflookpers, mes, snijplank, kom
Leuke tips
wees voorzichtig met het snijden van het brood als het uit de oven komt, want het blijft goed heet door de gesmolten kaas
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
125468
Homepage ID
4315
Smaak
P
Teller
1736
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
de kaas raspen.
knoflook boter maken: 250 ml margarine of echte boter
3 teentjes knoflook uitpersen of 1 tl knoflook poeder.
oven verwarmen tot 170 graden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
baya