Babi Pangang

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/28/1999 - 00:39
Bereidingswijze
Het vlees kruiden en de lapjes gaar bakken. Daarna in reepjes snijden en in olie krokant bakken. In een flinke pan doen: tomatenketchup, atjar tjampoer, bruine suiker, ketjap, sambal en de gember. Aan de kook brengen en evt. binden met aardappelmeel. Over het vlees gieten en/of vermengen. Eet Smakelijk!
Aantal personen
5.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk Chinees gerecht
Ingrediƫnten
=1 kg varkenslappen =300 ml tomatenketchup =1 potje atjar tjampoer =200 g bruine basterdsuiker =4 EL ketjap =1 TL sambal =beetje gember of gemberpoeder = +/- 2 kopjes water.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125447
Homepage ID
10658
Smaak
P
Teller
654
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smash