Gevulde Paprika

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/27/1999 - 22:12
Bereidingswijze
Laat de geblancheerde paprika even op een keukendoek uitlekken. De gehaktballen in de uitgeholde paprika doen. Afdekken me verse groene kruiden (bv peterselie) en een klontje boter. De bereiding in dikke aluminiumfolie verpakken en in de hete oven (175?) zetten voor zeker 20 minuten.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Paprika gevuld met gehakt
Ingrediƫnten
150g * 4 (kippen)gehakt
4 paprika's (liefst rode)
ajuin - knoflook
kruiden (bijvoorbeeld dragon)
peper
Hulpmiddelen & keukengerei
Hetelucht oven
Leuke tips
Serveren met provencaalse saus en rijst
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125429
Homepage ID
6386
Smaak
P
Teller
1294
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Het gehakt met een ei en paneermeel bereiden. Mengen met de fijn gesnipperde ui en de knoflook (het groene hartje eruit halen!) Ook de groene kruiden toevoegen.
De paprika opensnijden en de pitjes eruit halen. Daarna in koud gezouten water opzetten en kort blancheren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
spookje