Roerbak

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/27/1999 - 22:06
Bereidingswijze
verhit de olie in de wok*roerbak de spekreepjes kort*voeg de kool toe en roerbak 4 minuten tot kool begint te slinken*voeg de saus en de rijst toe en roerbak tot rijst goed heet is*breng op smaak met tabasco, ketjap,tomatenketchup**
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Snel uit de wok: spitskool met rijst
Ingrediƫnten
300gr droogkokende rijst*1 spitskooltje (750gr)*2 eetl olie*300gr magere spekreepjes*1 pot zoetzure saus voor roerbakgerechten*scheutje ketjap*paar druppels tabasco*desgewenst tomatenketchup
Hulpmiddelen & keukengerei
wok
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125425
Homepage ID
2972
Smaak
N
Teller
494
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
rijst koken volgens aanwijzing op het pak en laat afkoelen*snijd de schoongemaakte kool in reepjes
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jootje