Pernod-Dillesaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/27/1999 - 16:22
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 uien, 1 borrelglas pernod, 1-2 el boter, 1/4 ltr slagroom, verse dille, citroensap.
Leuke tips
Vooral geschikt voor bij gegrilde vis.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
125391
Homepage ID
5310
Smaak
N
Teller
1040
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snipper de uien. Fruit ze in wat boter. Blus af met Pernod. Voeg de room toe en kook het tot 2/3 deel in. Voeg wat gesneden dille toe en enkele druppels citroensap.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pg