Pilaf

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/27/1999 - 15:44
Bereidingswijze
Kook de rijst op de normale manier in de kookpan.
Bak de uien, de knoflook en het vlees in de braadpan bruin en gaar. Voeg naar eigen smaak sambal, peper en zout toe. Voeg vervolgens de tomatenpuree en het sap van de perziken toe en daarna de suiker. Warm het geheel goed door en voeg op het laatst de perzik toe. Wanneer de perziken warm zijn is het gerecht klaar.
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker pittig en ietwat zoet rijstgerecht
Ingrediƫnten
300g varkensvlees of kip
2 uien
1 teentje knoflook
140g tomatenpuree (1 blikje)
1 blik perziken op zware siroop
1,5 eetlepel suiker
sambal
peper/zout
rijst
Hulpmiddelen & keukengerei
Braadpan, kookpan.
Leuke tips
Serveer de saus en de rijst in aparte schalen.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125387
Homepage ID
6342
Smaak
Z
Teller
362
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijdt het vlees in stukjes, snipper de uien, snijdt de perziken in stukjes en houdt het sap apart.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smakkertje