Kaasdoop

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/27/1999 - 14:19
Bereidingswijze
Kook de aardappelen en giet ze af. Schenk een scheutje melk erbij en doe de plakken kaas over de aardappelen. Zet de pan terug op het kleinste pitje op de laagste stand en laat de kaas langzaam smelten. Voor de smaak iets zout, peper en noodmuskaat strooien.
Hierna stampen. de lekkerste stukjes zijn die iets aangebrand zijn.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een oorlogsmaal uit de omgeving van Boskoop-Gouda
Ingrediƫnten
Aardappelen, 4 ons jonge kaas (kaasrestanten kan natuurlijk ook, hiervoor is dit recept bedacht), melk zout, peper, noodmuskaat, boter
Hulpmiddelen & keukengerei
stamper
Leuke tips
met boterjus, in het kuiltje in het midden.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125365
Homepage ID
11029
Smaak
N
Teller
268
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Voedingswaarde 0,0, maar voor een keertje erg lekker, maar wel heel voedzaam.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hellen_