Filipijnse Maaltijdsoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/27/1999 - 14:09
Bereidingswijze
Breng de bouillion aan de kook.Laat de wontons er zachtjes in glijden en kook tot ze gaan drijven.Voeg de kip,garnalen,doperwten en champignons toe en laat garen.Fruit de knoflook in wat olie,tot het ze goudbruin en krokant zijn(voorzichtig dat ze niet te bruin worden,wordt nml.bitter).Roer de knoflook door de soep en bestrooi met de lenteui
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zalige soep,gevuld met wontons en vele smaakjes
Ingrediƫnten
Voor de wontons:*1 pakje ontdooide wontonvellen*3 gedroogde chinese champignons,geweekt*250 gr varkensgehakt*50 gr garnalen*50 gr waterkastanjes*2 lenteuitjes*1 el lichte sojasaus*zout/peper.
Voor de soep:*2 liter kippenbouillion*1 gare kipfilet,in plakjes*100 gr garnalen*100 gr doperwten*1 bakje champignons,in plakjes*3 tenen knoflook,in plakjes*2 lenteuitjes,in ringetjes
Hulpmiddelen & keukengerei
Keukenmachine
Leuke tips
Het lijkt een heel gedoe,maar het resultaat is meer dan de moeite waard
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125364
Homepage ID
10653
Smaak
Q
Teller
447
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak de wontons:knijp de geweekte champignons goed uit en snijd in stukjes.Doe alle ingredienten,voor de wontons(behalve de wontonvellen,natuurlijk),in de keukenmachine en hak alles goed fijn.Leg in het midden van ieder wontonvel,een lepel van de mix en knijp de punten naar boven toe samen,zodat er een buideltje ontstaat.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lil