macroni met rode saus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/27/1999 - 14:04
Bereidingswijze
Bak de uien en de uitgeperste knoflooktenenen, voeg de champions toe als de uien beginnen te kleuren. Hierna de paprika erbij. Ondertussen het gehakt met een vork rullen. Het gehakt bij groentemengsel doen. De tomatensaus in een maatbeker maken volgens verpakking (iets minder water gebruiken)en de tomatenpuree er door heen roeren. Dit bij het groente/gehakt mengsel doen. Alle kruiden erbij, voor een pittigere smaak ketjap erbij (dan hoef je ook geen zout te gebruiken)Hierna nog 20-30 min. laten pruttelen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
eenvoudig, snel en lekker!
Ingrediƫnten
500 gr.macroni, 3 ons rundergehakt, 2 tenen knoflook, 4 uien, bakje champions, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 2 zakjes tomatensaus, 2 kleine blikjes tomatenpuree, 1 tl. marjolein, 1 tl. thijm, 1 tl. oregano, evt. ketjap(zout)geraspte/parmazaanse kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
maatkan, garde
Leuke tips
met geraspte of parmezaanse kaas.
De volgende dag is 'ie trouwens nog lekkerder.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125362
Homepage ID
11029
Smaak
N
Teller
2027
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
kook de pasta volgens etiket. was de groente en snij het in kleine stukjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hellen_