Vindaloo Kruidenpasta

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/27/1999 - 12:34
Bereidingswijze
1. Maal alle ingredienten in een koffiemolen in gedeelten fijn en mix het geheel door elkaar.
2. Voeg zoveel azijn toe dat er net een smeuige massa ontstaat.
3. Vul dit aan met ongeveer 3 el olie en doe dit geheel in een goed afsluitbare pot die in de koelkast bewaard moet worden.
Vertel iets leuks over dit recept
Kruidenpasta's worden veel gebruikt in de Indiase keuken. Maak ze in grotere hoeveelheden en bewaar ze in een afgesloten pot in de koelkast.
Ingrediƫnten
3 el chilipoeder,
1 el geelwortelpoeder (kurkuma),
1 el zwart mosterdzaad,
3 el korianderzaad,
2 el gemberpoeder,
1 el zout,
1 el fijngehakte knoflook,
2 el tamarindepuree,
1 tl zwarte peperkorrels,
1 tl groene cardamonpeulen,
1 tl fenugreekzaad,
2 tl kaneel,
azijn,
olie.
Hulpmiddelen & keukengerei
Koffiemolen of vijzel
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
125359
Homepage ID
10708
Smaak
P
Teller
2683
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
16
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dilrukshi