Perzikenprutje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/27/1999 - 11:35
Bereidingswijze
Bak het gemarineerde vlees aan in een anti aanbakpan, zodra het vlees bruin begint te worden de uien en knoflook toevoegen en glazig bakken.
Tomatenpuree toevoegen en aanlengen met wat sojasaus (niet te veel, wordt anders te zout). Evt. scheutje Rode wijn erbij. Perziksap naar smaak toevoegen en vlak voor het serveren de perzikstukjes zachtjes mee laten warmen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Typisch voorbeeld van studentenvoer
Ingrediƫnten
200 gr. varkenslappen, sojasaus, knoflook, 1/2 l. blik perziken op eigen sap, 1 grote of 2 kleine uien, tomatenpuree, (scheutje rode wijn), boter
Hulpmiddelen & keukengerei
Niets bijzonders.
Leuke tips
Lekker met (volkoren)rijst.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125357
Homepage ID
2019
Smaak
P
Teller
186
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijdt het vlees in stukjes en marineer het ongeveer 10 minuten in de sojasaus.
Snijdt de perziken in stukjes en bewaar het sap apart.
Hak de uien in stukjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
renee