Escargots De Paris

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/27/1999 - 11:10
Bereidingswijze
Serveren met prikkertjes op een dik bord of schaaltje.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
feesthapje bij een aperitief
Ingrediƫnten
Blikje slakken (24), 2 el kruidenboter, pernod, versgemalen peper, zout, 100 gr roquefort verkruimeld, Bekertje creme fraiche,
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
125355
Homepage ID
5310
Smaak
P
Teller
520
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de creme fraiche met de roquefort tot deze gesmolten is. Slakken laten uitlekken en in 2 el kruidenboter ca. 3 minuten omscheppend bakken. Daarna door saus roeren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pg