Kaas-Knoflookstokbrood

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/27/1999 - 10:19
Bereidingswijze
Bak het stokbrood 3 minuten in de oven. Bestrooi het dan royaal met de kaas en laat de kaas in de oven in ca. 5 minuten smelten.
Ingrediƫnten
1 stokbrood, 2 el olijfolie, 2 uitgeknepen teentjes knoflook, gemalen kaas b.v. goudse, pardano of gruyere.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
125350
Homepage ID
5310
Smaak
P
Teller
1123
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
23
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Meng de knoflook met de olie. Snijd het stokbrood enkele malen van boven schuin in. Bestrijk de inkepingen met de knoflookolie. Verwarm de oven voor op 200 c.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pg