Roti Met Kip Of Lamsvlees

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/27/1999 - 00:05
Bereidingswijze
Fruit de ui, peper en knoflook in de olie, het vlees toevoegen en bakken tot het vlees enigszins gaar wordt. Daarna de massala, tomatenpuree en de ve-tsin toevoegen en een paar minuten meefruiten. De aardappelen, kouseband en witte kool toevoegen en het geheel goed omscheppen. Na circa drie minuten het water, bouillonblokje(s) en daarna de eieren erbij doen en zachtjes laten koken, totdat de jus de gewenste dikte heeft.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Naast de verschillende roti recepten die ik op Smulweb tegenkom is dit mijn roti versie - lekkuhr!
Ingrediƫnten
300 g kip- of lamsvlees;2 teentjes knoflook; 2 kopjes water; 1 ui; 2 el olie; 2 el kerrie massala; 1 tl ve-tsin; 1 a 2 bouillonblokjes; 6 middelgrote aardappelen; 1 afgestr. el tomatenpuree; kouseband; witte kool; 2 gepelde hardgekookte eieren; evt. halve peper; en alleen indien nodig zout naar smaak
Hulpmiddelen & keukengerei
Grote braadpan is hierbij handig, want het moet allemaal in een pan
Leuke tips
Serveren met roti. Dit is verkrijgbaar in de diepvries van de toko.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Surinaams
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125341
Homepage ID
2427
Smaak
P
Teller
22177
Waardering aantal
6
Waardering
9
Drank
Uit
Bookmarked
313
Aantal reacties
11
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
suziwan