Spaghetti Met Paddestoelen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/26/1999 - 22:43
Bereidingswijze
Verhit de olie inde pan en doe daarin de geperste knoflook. De knoflook moet wel zijn smaak afgeven aan de olie maar nag zeker niet verbranden. Voeg de paddestoelen toe en bak die even op hoog vuur. Strooi hier flink wat oregano over. Voeg de ansjovisfilets toe en roer tot deze door de olie zijn opgenomen. Voeg daarna de tomaten toe en laat het geheel ongeveer 25 minuten garen op een zacht vuur. Maak de saus af met de worcester sauce.
Kook tijdens het garen de pasta "al dente".
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk te bereiden, zeer smakelijk gerecht
Ingrediƫnten
8 el olijfolie
4 teentjes knoflook
300 g Paddestoelen
400 g tomaten
blikje ansjovisfilets
oregano
5 el worcester sauce
peterselie
400 g spaghetti
Hulpmiddelen & keukengerei
Hapjespan.
Leuke tips
Doe de pasta in een grote schaal, giet daarover de saus en bestrooi het geheel met gehakte peterselie.
Serveer het gerecht met een frisse salade.
Succes verzekerd!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125323
Homepage ID
10594
Smaak
P
Teller
396
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Pel de tomaten, na ze in kokend water onder gedompeld te hebben. Maak van tevoren met een scherp mes een kruis in de tomaten. (Een blikje gepelde tomaten voldoet overigens ook goed wanneer je flink haast hebt)
Snijd de paddestoelen in niet al te kleine stukken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
aubain
Gelegenheid