Varkensreepjes Met Prei En Champignons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/26/1999 - 18:50
Bereidingswijze
De olie in een grote koekenpan verhitten.De vleesreepjes eraan toevoegen en even op een hoog vuur bakken.De preiringen en champignonplakjes toevoegen en al roerend 3 minuten meebakken.Het knoflookteentje pellen en boven de pan uitpersen.De bouillon en de sojasaus erbij schenken en het vlees op een laag vuur ong.15 minuten zachtjes laten bakken.Met zout,peper en kerrie pikant op smaak brengen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
snel en gezond
Ingrediƫnten
500 gr.magere varkenslapjes,peper,1 el.bloem,3 kleine preien,300 gr.champignons,2 el.olie,1 teentje knoflook,2 dl.warme vleesbouillon,2 el.sojasaus,zout,1 tl.kerriepoeder(mild)
Leuke tips
Hierbij passen rijst,pasta of aarappelpuree en een salade.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125304
Homepage ID
4218
Smaak
N
Teller
217
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Het vlees onder de koude kraan afspoelen,droogdeppen met keukenpapier en in reepjes snijden.De prei schoonmaken en in ringen snijden.De champignons met een vochtige doek schoonvegen en in dunne plakjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
deborah