Surimi salade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/26/1999 - 17:30
Bereidingswijze
Snij de krabsticks in schuine stukjes en doe ze in een kom; voeg alle andere ingredienten erbij, behalve de sla en de peterselie. Laat de smaken even intrekken.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Frisse "namaakkrab" salade met vruchtjes en kappertjes
Ingrediƫnten
* 14 krabstaafjes
* 10 blauwe (liefst) of witte druiven, gehalveerd en de pitjes eruit
* 20 meloenbolletjes met aanhangend sap
* 1 eetlepel kappertjes
* 1? eetlepels gesnipperde lenteui
* wat kortgesneden peterselie
* wat olijfolie
* ? eetl slasaus
* 1 eetl appelcider
* peper en zout uit de molen
* gemengde salade, fijngesnipperd
Leuke tips
Meng wat gemengde sla op twee borden en leg er de surimisalade op. Bovenop wat fijngesnipperde peterselie strooien. Lekker met wat brood.
Dit smaakt heerlijk als lunch, maar ook als avondhapje bij de borrel!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
125283
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
3515
Waardering aantal
3
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan