Uiensaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/26/1999 - 10:57
Bereidingswijze
Doe 2 eetlepels olijfolie en de uienringen in een steelpan en laat de ui zachtjes fruiten. Voeg na zo?n 3 min. de thijm toe en laat deze 3 tot 4 min meefruiten tor het geheel bruin begint te worden. Voeg het water en de bouillontablet toe. Breng het geheel aan de kook en laat de saus 5 minuten op hoog vuur inkoken. Pureer de saus met een staafmixer of in de keukenmachine. Doe de 2 eetlepels olijfolie erbij en een beetje meel zodat het iets bind. Nog even goed mengen.

Vertel iets leuks over dit recept
lekkere saus of dipsaus voor over groente.
Ingrediƫnten
2 eetlepels olijfolie, 1 ui in dunne ringen gesneden, ? theelepel thijm, 2 ? dl water, 1 groentebouillontablet, 2 eetlepels olijfolie, mais meel (of zetmeel).
Hulpmiddelen & keukengerei
steelpannetje, staafmixer
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
125270
Homepage ID
4172
Smaak
Q
Teller
495
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
bianca27