Vegetarische Kebabs

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/26/1999 - 10:55
Bereidingswijze
Rijg de tahoe en de groenten op de satestokjes. Klop de olijfolie door de rest van de marinade en bestrijk de kebabs hiermee. Verwarm de gril voor en leg de stokjes op een rooster. Draai ze regelmatig om en bestrijk ze met de marinade. Ongeveer 10 min. grilleren.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
500 gr. stevige tahoe, 2 grote geschilde wortels, 2 rode paprika?s , 1 ui, 12 champignons, marinade, ? dl olijfolie en satestokjes (30 min in koud water weken om verbranden te voorkomen.)

Marinade: ? dl. ketjap, 1 eetlepel groentebouillonkorrels, 1 ? dl kokend water, een theelepel mosterd, 1 eetlepel ahornsiroop, 1 uitgeperst knoflookteentje en een ? theelepel paprikapoeder.
Hulpmiddelen & keukengerei
grill, satestokjes, rooster
Leuke tips
Lekker met Broccoli en een salade.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
125269
Homepage ID
4172
Smaak
P
Teller
676
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de tahoe in de lengte in 4 plakken en laat deze uitlekken op keukenpapier. Snijd de wortels in dikke plakjes en stoom deze 15 minuten. Snijd de paprika?s en ui in partjes. Nu snij je de tahoe in kleine blokjes en doe deze samen met de groenten in een schaal en giet de marinade erover. Zet de schaal afgedekt voor 1 tot 3 uur weg om te marineren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
bianca27