Pestoflensjes Met Gerookte Zalmvulling

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/26/1999 - 10:40
Bereidingswijze
Vulling: Ricotta losroeren en mengen met de in blokjes gesneden Mozzarella, peper en zout, 2 el.fijngesneden basilicum en de zalm. Vulling over flensjes verdelen en naast elkaar in de ovenschaal leggen. Flensjes in het midden van de oven ong.15 min.verwarmen. 1,5 dl.creme fraiche met 3 el.pesto vermengen, opwarmen en vlak voor het opdienen over de flensjes verdelen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk, maar machtig, hoofdgerecht.
Kan ook als voorgerecht gebruikt worden.
Ingrediƫnten
100 gr.bloem, 2 eieren, peper en zout, 2,5 dl.melk, 6 el.pestosaus, 4 el.olijfolie, 200 gr.Ricotta, 1 Mozzarellakaasje,10 bl.verse basilicum, 200 gr.gerookte zalm(snippers), 1,5 dl.creme fraiche.
Hulpmiddelen & keukengerei
koekepan, ovenschotel
Leuke tips
de creme fraiche kan ook over de flensjes gegoten worden en dan de oven in, maar dan worden de flensjes wat slapper.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125267
Homepage ID
1574
Smaak
P
Teller
643
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Van 100 gr.bloem, 2 eieren, zout, 2,5 dl.melk en 3 el.pesto glad beslag roeren. Beslag ong.30 min.laten rusten. In koekepan (20 cm) met steeds 1 theel.olie 12 dunne flensjes bakken.Oven voorverwarmen op 200 gr.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
annemiek