Zuurvlees

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 21:17
Bereidingswijze
Het vlees uit de marinade halen,het vocht bewaren.Het vlees goed bruin bakken in de boter.Uien apart braden.De uien toevoegen met een eetlepel suiker,1/2 el.stroop en een paar dikke plakken ontbijtkoek.Een gedeelte van de marinade toevoegen en het vlees op een laag vuurtje laten sudderen tot het zo gaar is dat het uit elkaar valt.Indien de saus niet voldoende gebonden is,nog wat bijbinden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Limburgs stoofvlees
Ingrediƫnten
1 kilo paardenvlees(kan ook met runderpoulet,maar is dan minder qua smaak),azijn,1/2 kg.uien,boter,suiker,stroop,ontbijtkoek,laurier,kruidnagel,peper,zout.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Regionaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125237
Homepage ID
4218
Smaak
U
Teller
1056
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Het vlees in kleine stukjes snijden en 24 uur marineren in half azijn,half water met zout,peper,laurier en kruidnagel.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
deborah