Kip Kerrie Met Bleekselderij

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 21:17
Bereidingswijze
Verhit de olie in de hapjespan en bek hierin de stukjes kipfilet bruin en gaar, fruit het uitje even mee, samen met de knoflook. Voeg de bleekselderij toe en bak even al omscheppend mee, voeg de appel en de tauge toe en schep alles goed door elkaar. Voeg de inhoud van het blikje kerriesaus toe met wat water, zo dat het de gewenste dikte krijgt.
Laat alles ca. 10 min. pruttelen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Frisse "curry" die zo op tafel staat
Ingrediƫnten
ca. 200 gr. kipfilet, 1 struik bleek-selderij, 1 uitje, 1 teen knoflook u.d.kn., 1 appel,100 gr. tauge, 1 blikje Indiase kerriesaus (Tikka Masala van Patak's), zout, peper, gemberpoeder, 2 el. olie.
Hulpmiddelen & keukengerei
Hapjespan
Leuke tips
Lekker met (zilvervlies)rijst
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125236
Homepage ID
10170
Smaak
P
Teller
1786
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snijd de kipfilet in stukjes en bestrooi deze met zout,peper en gemberpoeder. Maak de bleekselderij schoon en snijd hem in kleine stukjes,snipper het uitje, schil de appel en snijd hem in blokjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
zusje