Stokbrood Met Tomaten En Ansjovis

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 20:46
Bereidingswijze
- Snijd het stokbrood in de lengte doormidden.
- Pel de knoflook en roer er de olijfolie door.
- Smeer beide broodhelften in met de lolijfolie en beleg de onderste helft met plakjes tomaat, reepjes kaas, in vieren gesneden artisjokharten, ansjovisfilet, olijven en uiringen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 teentje(s) knoflook
3 eetlepel(s) olie (olijf)
1 stuk(s) stokbrood
2 stuk(s) tomaten
100 gram kaas (jong)
0.50 blik(ken) ansjovis met kappertjes
naar smaak olijven (zwart)
1 stuk(s) uien
5 stuk(s) artisjokhartjes
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
125224
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
304
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes