Rookvlees Carpaccio.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 20:38
Bereidingswijze
- Rookvlees over het bordje verdelen.
- Besprenkelen met wat olie en azijn.
- Kappertjes erop leggen en het geheel bestrooien met versgemalen peper en de geraspte kaas.
- Lekker met wat stokbrood en boter.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
100 gram rookvlees
naar smaak olie (olijf)
naar smaak azijn (wijn)
naar smaak kappertjes
naar smaak peper
naar smaak kaas (oud geraspt)
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
125218
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
669
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes