Pitabroodje Met Batavia En Mozzarella.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 20:35
Bereidingswijze
- Bak het spek in een droge koekepan knapperig bruin.
- Rooster de pitabroodjes.
- Snijd de mozzarella en tomaat in plakjes.
- Snijd de pitabroodjes open en besmeer de helften dun met kruidenboter.
- Beleg de onderste helften met batavia en sprenkel er olijfolie over.
- Leg hierop de plakjes spek, tomaat en mozzarella.
- Maal er royaal peper boven en leg de bovenste broodhelften erop.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
8 plakken ontbijtspek
OF
8 plak(ken) bacon
4 stuk(s) pitabroodjes
1 stuk(s) kaas Mozzarella
1 stuk(s) tomaat (vlees)
50 gram boter (kruiden)
0.50 krop sla (batavia)
1 eetlepel(s) olie (olijf extra vierge)
naar smaak peper (zwart, vers gem.)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
125217
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
969
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes