Mosterdsoep.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 20:34
Bereidingswijze
- Breng de bouillon aan de kook.
- Snijd de kaas in kleine reepjes.
- Verhit de boter in een pan en roer er de bloem door.
- Giet de bouillon en de creme fraiche erbij, alsmede de beide soorten
mosterd en blijf goed roeren tot er een gebonden soep ontstaat.
- Haal vervolgens de pan van het vuur en roer de losgeklopte
eierdooiers erdoor en breng op smaak met peper.
- Vul hiermee de soepkommen en bestrooi met de kaas.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
6 deciliter(s) bouillon
2 deciliter(s) creme fraiche
1 eetlepel(s) mosterd (Dyon)
1 eetlepel(s) mosterd (grof)
100 gram kaas (extra-belegen)
20 gram boter
20 gram bloem
2 stuk(s) eierdooiers
naar smaak peper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
125216
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
1639
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
27
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes