Maisbrood Met Chili

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 20:13
Bereidingswijze
- Braad het gehakt (gekruid met de chili-en knoflookpoeder) aan in olie of boter.
- Snij de prei in ringetjes, de champigons en plakjes en de paprika en vleestomaten in stukjes.
- Als het gehakt rul gebakken is, voeg de paprika, prei, champignons en tomaat toe.
- Voeg nu ook de gedroogde chili's toe.
- Laat alles zacht doorkoken (circa 10 minuten) en voeg op het laatst de bruine bonen en de ma?s toe.
- Laat alles goed warm worden.
- Neem een maisbrood en snijdt het bovenste kapje eraf.
- Hol het brood uit.
- Besmeer de binnenkant van het brood met wat zure room.
- Vul het brood met de chili.
- Versier bovenop met plakjes tomaat en eventueel wat geraspte kaas en verkruimelde tortillachips.
- Laat dit alles goed warm worden in een warme oven (ongeveer een kwartier).
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 pot(ten) bonen bruin
300 gram gehakt (runder)
1 blik mais
1 stuk(s) paprika (groen)
2 stuk(s) tomaat (vlees)
1 bakje(s) champignons
1 stuk(s) prei
naar smaak chilipoeder
naar smaak knoflookpoeder
3 stuk(s) chilipepers (gedroogd)
1 stuk(s) brood (mais)
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125213
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
500
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes