Knoflooksaus Met Peterselie.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 20:08
Bereidingswijze
- Doe de knoflookteentjes met de boter in een pannetje en zet op middenhoog vuur tot de knoflook begint te kleuren.
- Houd de teentjes in beweging, zodat ze niet te snel bruin worden.
- Voeg de creme fraiche toe, roer er de overige ingredienten door en warm de saus goed door.
- Serveer de saus warm of koud, of als dipsaus en breng hem desgewenst met wat extra room of melk op de gewenste dikte.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Recept van internet
Ingrediƫnten
14 teentje(s) knoflook
15 gram boter
2 bekertje(s) creme fraiche
40 gram amandelen (gemalen)
2 eetlepel(s) peterselie (fijngehakt)
naar smaak zout
naar smaak peper
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
125211
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
278
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes