Gegrilde Zalm Met Appelsiensaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 19:24
Bereidingswijze

Bereiding:
1. Haal de vis door het citroensap en schik hem in een ovenschotel. Dek af met aluminiumfolie. Laat gedurende 20 minuten in de oven garen op 200? C.
2. Warm de saus op. Kruid naar believen.
3. Schik de vis op de borden en overgiet met de appelsiensaus. Te serveren met wilde rijst. Werk af met fijne schijfjes appelsien.

Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een fruitig visgerecht voor de dagelijkse keuken, maar toch met een feestelijk tintje.
Ingrediƫnten
4 stukken gegrilde Atlantische zalmfilet, 1 appelsien, sap van 1/2 citroen, 100 g appelsiensaus.
Hulpmiddelen & keukengerei
Geen.
Leuke tips
Wijntip
Navarro Vino Blanco uit Spanje
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125209
Homepage ID
2541
Smaak
Z
Teller
2526
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
vlaamsereus