Kabeljauw Met Ijslandse Garnalen En Mousselinesaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 19:18
Bereidingswijze
Bereiding:
1. Warm de fumet op een zacht vuurtje op. Breng de zalmfilets hierin en laat ze garen op een matig heet vuur. Reken als gaartijd 3 minuten vanaf het ogenblik dat de fumet weer begint te koken.
2. Voeg de garnalen toe en laat ze gedurende 1 minuut opwarmen. Kruid naar believen.
3. Warm in een aparte kookpot de mousselinesaus op.
4. Schik de vis en de garnalen op voorverwarmde borden. Werk af met de mousselinesaus en versier met de gehakte peterselie. Serveer hierbij een stevige gekookte aardappel.

Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 stuks kabeljauwfilet, 450 g IJslandse garnalen, 200 g visfumet, 100 g mousselinesaus, wat gehakte peterselie.

Hulpmiddelen & keukengerei
Geen
Leuke tips
Wijntip
Bordeaux Blanc de blancs Sauvignon
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125208
Homepage ID
2541
Smaak
N
Teller
2607
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
vlaamsereus