Biefstuk Met Pistachenootjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 18:39
Bereidingswijze
Snipper de sjalot en knoflook. Kook de aardappeltjes in water met zout gaar. Stoom of kook de bloemkool- en broccoliroosjes beetgaar. Verhit de boter in een anti-aanbakpan en bak de biefstuk in ong 3 min aan beide kanten bruin. Schep de biefstuk uit de pan en houd deze warm onder aluminiumfolie op een verwarmd bord. Fruit de knoflook en sjalot in het achtergebleven vet goudbruin en roer tot slot de pistachenootjes erdoor. Schep het ui-notenmengsel op de biefstuk en leg de aardappeltjes en groenten erbij. Breng de aardappeltjes op smaak mt peper en zout en strooi de peterselie erover.

Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Licht en feestelijk gerechtje
Ingrediƫnten

2 sjalot,
2 teentje knoflook,
200 g panklare krielaardappeltjes,
zout,peper,
200 gr bloemkoolroosjes
1 el boter
160 gr biefstuk,
40 gr gepelde pistachenootjes,
1 el fijngesneden peterselie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125207
Homepage ID
7047
Smaak
N
Teller
1642
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sonjaculinair