Andijviestamp Met Shoarmareepjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 18:31
Bereidingswijze
Schil de aardappelen, was en snijd ze in stukjes.
n Kook ze in weinig water met zout in 20 min. gaar.
n Bak de shoarmareepjes in 4 min.
n Hak de cashewnoten grof.
n Verwarm de melk.
n Giet de aardappelen af en pureer ze.
n Voeg de melk en de rest van de boter toe.
n Schep de andijvie, shoarmareepjes, cashewnoten en djintan door de aardappelpuree.



Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Snel stamppotje
Ingrediƫnten
1 kilo aardappelen.
n zout.
n 250 gr shoarmareepjes.
n 100 gr ongezouten cashewnoten.
n 1 dl melk.
n 800 gr gesneden andijvie (koeling).
n 1 theel djintan.
Hulpmiddelen & keukengerei
Extra nodig pureestamper of mixer

Leuke tips
Lekker met atjar tjampoer
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125204
Homepage ID
7047
Smaak
N
Teller
481
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sonjaculinair