Varkenshaasjes Gemarineerd In Moreeke-Bier

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 18:25
Bereidingswijze
Haal het vlees uit de marinade, dep het droog met keukenpapier. Verhit de boter in een koekenpan en bak het vlees rondom goudbruin in de boter.
Leg het vlees in een vuurvaste schaal en plaats dit afgedekt in de oven op 180? gedurende 30 minuten. Blus de braadpan met het marinadevocht en de fond. Kook dit in tot 1/3 van de oorspronkelijke hoeveelheid.Voeg op het laatste moment de majoraan toe.

Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
? 3 varkenshaasjes van ca. 250 gr.
? 2 eetl. mosterd
? 2 l Moreeke bier
? 1 eetl. boter
? peper en zout
? 2 dl.kalfsfond
? 1 theel. fijngesneden majoraan
Leuke tips
Snijd het vlees in 2 cm. dikke tranches en giet de saus er over. Hierbij een groenten uit het seizoen geserveerd met een aardappelgratin is heerlijk.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
125202
Homepage ID
7047
Smaak
N
Teller
604
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bestrijk de varkenshaasjes met de mosterd.
Leg ze in een schaal en giet er het bier over. Laat dit 24 uur minimaal marineren.

Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sonjaculinair