Rommedoe Met Els

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 18:08
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk Limburgs gerecht
Ingrediƫnten
1,5 rommedoe(niet te rijp),3 el.suiker,4 plakjes bladerdeeg,5cc.Els,12 el.verse bosbessen of bramen(anders geconserveerd)
Leuke tips
Serveren met een plakje Rommedoe en een paar lepels bosbessen of bramen.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Regionaal
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
125198
Homepage ID
4218
Smaak
P
Teller
1154
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Meng met een vork de Els,2 el.suiker en de Rommedoe.verdeel het geheel over de 4 plakjes bladerdeeg en vouw het dicht op de wijze van een enveloppe.Plak de randen met water dicht en besprenkel de bovenkant met water.Verdeel de resterende suiker over de plakjes.Bak het in circa 20 minuten goudbruin.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
deborah