Limoentjessorbet

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 18:01
Bereidingswijze
Laat de suiker,water en limoenschil tot het kookpunt komen en laat het afkoelen.De witte wijn,creme de Menthe en het sap van de limoenen toevoegen.Daarna het eiwit luchtig erdoor kloppen.Laten bevriezen en om de 10 minuten kloppen,tot de sorbet bevroren is.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijk als tussengang in een uitgebreid menu,en simpel te maken
Ingrediƫnten
150 gr.suiker,1,5 dl.water,fijngesneden schil van 1 limoen,sap van 2 limoenen,1,5 dl.witte wijn,Creme de menthe(likeur),1 eiwit(half stijfgeklopt)
Leuke tips
In een cocktailglas serveren met limoen.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Tussengerecht
Recept ID
125197
Homepage ID
4218
Smaak
U
Teller
350
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
deborah