Bereidingswijze
Dressing maken met olijfolie, port, azijn,honing, zout/peper
Salade over 2 borden verdelen, dressing erover, gesneden bosuitje erover verdelen, in plakjes gesneden kipfilet er bovenop leggen. Garneren met pijnboompitten. Lekker met stokbrood of ciabatta.
Salade over 2 borden verdelen, dressing erover, gesneden bosuitje erover verdelen, in plakjes gesneden kipfilet er bovenop leggen. Garneren met pijnboompitten. Lekker met stokbrood of ciabatta.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
gemengde salade
gerookte kipfilet
bosuitje
pijnboompitten
2 el olijfolie
1 el rode port
1/2 el balsamicoazijn
1/2 theel vloeibare honing
zout/peper
gerookte kipfilet
bosuitje
pijnboompitten
2 el olijfolie
1 el rode port
1/2 el balsamicoazijn
1/2 theel vloeibare honing
zout/peper
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
125161
Homepage ID
11006
Smaak
N
Teller
1804
Drank
Uit
Bookmarked
16
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht