Setan Van Vlees

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 15:15
Bereidingswijze
U fruit de fijngesneden uien en knoflook met de sambal,de blokjes vlees worden even meegebakken. Ondertussen vermengt u de ketjap met de mosterd, de azijn, het water en wat zout. U giet dit bij het vlees. Het geheel laat u even sudderen. Daarna voegt u de madeira toe. De saus bindt u tenslotte met paneermeel.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een pittig indonesisch vleesgerecht.
Ingrediƫnten
500gr varkensvlees
2 uien
6 t knoflook
2 el sambal
1 el ketjap
1 el mosterd
1/4 glas azijn
1 wijglas madeira
1/2 kopje water
paneermeel
1tl zout
Hulpmiddelen & keukengerei
wok of wadjan
Leuke tips
Lekker als onderdeel van een rijsttafel.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125160
Homepage ID
5626
Smaak
P
Teller
527
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
vlees in blokjes snijden
ui snijden
knoflook fijnsnijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
balharrie