lamsvlees met spinazie

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 15:08
Bereidingswijze
Verhit de olie in koekepan of wok en roerbak het vlees-voeg knoflook en spinazie toe , blijf roeren tot het wat aan het slinken is-draai het vuur lager en voeg ketjap, bosuitjes en zout en peper toe-roer het goed om voeg er dan de eieren toe en blijf roerbakken tot dit gestold is
(doe het eventueel over in een warme schaal) en stooi er de seroendeng over
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker gerecht met veel smaak
Ingrediƫnten
500 gram spinazie*250 gram magere lamslappen * 2 teentjes knoflook* 2 eetlepels olijfolie*
2 eetlepels ketjap asin* 3 bosuitjes* zout, peper* eieren *100 gram seroendeng
Leuke tips
met gekookte of gestoomde rijst
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125159
Homepage ID
3024
Smaak
N
Teller
1342
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
de spinazie wassen en ontdoen van de dikke steeltjesen drogen-vlees ook deppen met keukenpapier-knoflook in de pers uitknijpen-het witte gedeelte van de bosuitjes in ringen snijden-en de eieren goed loskloppen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dejonge