Ori Ari

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 13:29
Bereidingswijze
Ui en knoflook fruiten in olijfolie -fijngsneden ontbijtspek meebakken -eieren erbij en flink losroeren _de fijngesneden spitskoolerin roerbakken(ca.2min.)- op smaak brengen met kippenboillonblokje.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
roergebakken spitskool
Ingrediƫnten
1 ui* 2 teentjes knoflook*150 gram ontbijtspek* 2 eieren*1 grote spitskool*1 kippenboillonblokje
Leuke tips
heerlijk met smoorvlees
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125138
Homepage ID
3024
Smaak
N
Teller
1334
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
ui snipperen *knoflook schillen in knoflookpers uitknijpen *ontbijtspek fijnsnijden *spitskool heel dun snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dejonge