Tagliatelle

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 13:25
Bereidingswijze
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing op verpakking beetgaar kopen met wat zout. Intussen de tomaten wassen en in blokjes snijden. Bosuitjes wassen, schoonmaken en in ringetjes snijden.
In pan boter verhitten, bosui ca 1 min. al omscheppend bakken. Creme fraiche erdoor roeren en op laag vuur aan de kook brengen. Tomatenblokjes erdoor roeren en ca. 2 minuten verwarmen. Zalmsnippers erdoor scheppen en sause op smaak brengen met peper. Tagiatelle op borden scheppen en zalm erover verdelen. eet smakkelijk.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Tagliatelle met gerookte zalmsause
Ingrediƫnten
400 gram tagliatelle verde / zout / 4 tomaten / 1 bosje bosuitjes / 1 eetlepel boter / 1 beker creme fraiche 200 ml / 1 pakje gerookte zalmsnippers 250 gram / peper
Hulpmiddelen & keukengerei
allerlei keukengerei
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125137
Homepage ID
2064
Smaak
N
Teller
862
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
winnie