Tagliatelle Met Zalm

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 00:21
Bereidingswijze
Laat voor de saus de vermout en de wijn met een 1/2 visfondtablet (of 1 dl.zelfgemaakte visfond) tot de helft inkoken en snipper er de bieslook over.Voeg de room toe, laat de saus opnieuw tot ? de helft inkoken en houd haar goed warm.Pocheer de zalmmoten ? 7 minuten in water met wat zout.Doe, als de zalm bijna gaar is, wat verse fijngesneden dille door de saus en breng de saus op smaak met zout en peper (en eventueel wat suiker als zij te zuur mocht zijn).Als de saus te dun of geschift mocht zijn, kunt u haar nog iets binden met een witte roux of met ma?zena.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker die zachte smaak van zalm met pasta
Ingrediƫnten
4 moten verse zalm van 150-175 gr
voor de saus:
2 dl droge witte vermout
2 dl droge witte wijn
wat bieslook
een paar takjes verse dille
2 dl room
Leuke tips
Serveer de saus met de tagliatelle op zeer warme borden.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125104
Homepage ID
1584
Smaak
N
Teller
555
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
est_her