Haricots Verts Met Pijnboompitten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/25/1999 - 00:15
Bereidingswijze
In ruim water met zout haricots verts in 6-8 minuten beetgaar koken. Laten uitlekken. Boter smelten en haricots ? 5 minuten verwarmen. In droge koekepan pijnboompitten roosteren en over haricots strooien.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bijgerecht met haricots verts
Ingrediƫnten
*500 gr haricots verts
*25 gr boter
*2 eetlepels pijnboompitten
Leuke tips
Idee: vervang haricots door peulen of broccoli.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
125101
Homepage ID
1584
Smaak
N
Teller
1179
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
est_her