Trifle

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/24/1999 - 23:57
Bereidingswijze
Leg de koekjes in een schaal met een doorsnee van ? 20 cm, schenk er 1 1/2 dl likeur over en leg de perziken erop. Klop de slagroom met de suiker stijf. Vermeng 1/2 dl likeur met de Mascarpone, 1/2 theelepel kaneel en de vanil-
lesuiker.Spatel de slagroom door dit mengsel en verdeel het over perziken. Rooster de amandelsnippers in een droge koekepan.
Bestrooi de trifle met de amandelen, de chocolade, kaneel en poedersuiker en laat hem in de koelkast 4 uur opstijven.N.B.: Het mengsel wordt luchtiger met twee stijfgeklopte eiwitten.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Engels Nagerecht
Ingrediƫnten
175 gr bitterkoekjes
2 dl amandel-likeur (Amaretto
8 halve perziken (blik) in plakjes
2 1/2 dl slagroom
125 gr witte basterdsuiker
1 zakje vanillesuiker
kaneel
500 gr Mascarpone
15 gr amandelsnippers
15 gr geschaafde bittere chocolade
poedersuiker
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
125097
Homepage ID
1584
Smaak
Z
Teller
7980
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
44
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
est_her