Tomatentapenade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/24/1999 - 22:56
Bereidingswijze
Week de tomaten minstens 15 min. in heet water, doe ze in een zeef en spoel ze af met koud water.Giet het vocht van de kappertjes en laat ze bij de tomaten in een zeef uitlekken. Doe vervolgens alle ingredienten, behalve de olijfolie, in de keukenmachine en hak alles fijn. Voeg tot slot een flinke scheut olijfolie toe en wat vers gemalen peper, zet nog even de keukenmachine aan en meng alles tot een smeerbare pasta.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
1 zakje gedroogde tomaten - 10 verse blaadjes basilicum -2 teentjes knoflook - 1 potje kappertjes - olijfolie - vers gemalen peper
Leuke tips
Lekker op stokbrood of om b.v. een toastje met kaas te garneren!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
125093
Homepage ID
4631
Smaak
N
Teller
511
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
esthe