Lemon Curd

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/24/1999 - 19:55
Bereidingswijze
Citroensap en -rasp in een grote pan doen.De suiker en de boter toevoegen en het geheel al roerende verhitten,tot de sukker en de boter zijn gesmolten.Laten afkoelen.De eieren goed erdoor roeren.Het mengsel op een matig vuur al roerende verwarmen tot de creme aan de lepel blijft hangen.Direct in kleine,grondig schoongemaakte potten gieten en deze goed sluiten.De creme is in de koelkast ong. 4 maanden houdbaar.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een creme voor op de boterham.Her recept komt uit Engeland.
Ingrediƫnten
3 citroenen,300 gr.suiker,75 gr.roomboter,3 eieren
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
125079
Homepage ID
4218
Smaak
U
Teller
650
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De citroenen met heet water afspoelen,afdrogen en de schil fijnraspen.Het sap uitpersen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
deborah