Bereidingswijze
- Strooi een beetje peper en zout over de
rolladen
- smeer ze in met mosterd
- leg de reepjes speklappen tot op de helft
op de rollade
- leg daartussen de augurken
- de uien gaan daar overheen
- rol de rollade op en steek hem vast met de
pinnetjes
- bak de rolladen aan alle kanten goed bruin
in de boter
- laat ze ongeveer 1 1/2 uur sudderen
rolladen
- smeer ze in met mosterd
- leg de reepjes speklappen tot op de helft
op de rollade
- leg daartussen de augurken
- de uien gaan daar overheen
- rol de rollade op en steek hem vast met de
pinnetjes
- bak de rolladen aan alle kanten goed bruin
in de boter
- laat ze ongeveer 1 1/2 uur sudderen
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
*4 Runderlappen; dun gesneden rundvlees
(zoals b.v. een schnitzel)
*4 speklappen
*2 Uien
*8 augurken
boter
mosterd
peper
zout
(zoals b.v. een schnitzel)
*4 speklappen
*2 Uien
*8 augurken
boter
mosterd
peper
zout
Hulpmiddelen & keukengerei
*braadpan
*mes
*ijzeren pinnetjes (of evt. houten *tandenstokers)
*mes
*ijzeren pinnetjes (of evt. houten *tandenstokers)
Leuke tips
Eet de rolladen met aardappelen en groenten
(zelf eet ik er het liefst sperziebonen bij)
Eet smakelijk
(zelf eet ik er het liefst sperziebonen bij)
Eet smakelijk
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Duits
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125060
Homepage ID
11298
Smaak
N
Teller
2202
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snijdt de uien in ringen, de augurken over de lengte in 4 repen en de speklappen in reepjes
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht