gevulde runderrollade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/24/1999 - 15:37
Bereidingswijze
- Strooi een beetje peper en zout over de
rolladen
- smeer ze in met mosterd
- leg de reepjes speklappen tot op de helft
op de rollade
- leg daartussen de augurken
- de uien gaan daar overheen
- rol de rollade op en steek hem vast met de
pinnetjes
- bak de rolladen aan alle kanten goed bruin
in de boter
- laat ze ongeveer 1 1/2 uur sudderen
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
*4 Runderlappen; dun gesneden rundvlees
(zoals b.v. een schnitzel)
*4 speklappen
*2 Uien
*8 augurken
boter
mosterd
peper
zout
Hulpmiddelen & keukengerei
*braadpan
*mes
*ijzeren pinnetjes (of evt. houten *tandenstokers)
Leuke tips
Eet de rolladen met aardappelen en groenten
(zelf eet ik er het liefst sperziebonen bij)

Eet smakelijk
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Duits
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125060
Homepage ID
11298
Smaak
N
Teller
2202
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snijdt de uien in ringen, de augurken over de lengte in 4 repen en de speklappen in reepjes
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
nickys