Kipfilet Met Champignons En Creme Fraiche

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/24/1999 - 14:27
Bereidingswijze
Verwarm de boter in een koekepan of wok. Doe het vlees, champignons en uitjes er in en bak alles onder voortdurend omscheppen op hoog vuur aan. Strooi er ondertussen zout en peper over. Na ca. 5 min. met schuimspaan uit de pan halen . Giet het water in de pan en als dat kookt met de garde creme fraiche erdoor roeren. Evt. nog wat extra peper toevoegen. Saus over vlees gieten of het vlees weer terugleggen, maar niet meer laten koken. Garneren met peterselie.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een snel te maken gerecht.
Ingrediƫnten
250 gr. kipfilet - 50 gr. boter - 1 bakje champignons - 1 bakje creme fraiche - zout en peper - 2 tl. sjalotjes - 1/2 kopje water - wat pterselie voor de garnering.
Leuke tips
Wat rijs en rauwkost of doperwten erbij en klaar.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125047
Homepage ID
9657
Smaak
N
Teller
14564
Waardering aantal
2
Waardering
7
Drank
Uit
Bookmarked
17
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd het vlees aan reepjes en de champignons aan plakjes. Snipper de sjalot.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ellis23