Sardines Espagnol

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/24/1999 - 14:23
Bereidingswijze
Scheut olijfolie in pan gieten,uienringen verdelen over de bodem, daarop de tomatenschijven leggen,knoflook plakjes erover verdelen. De schoongemaakte sardines met de staartjes naar het midden rond in de pan leggen. Citroenparten langs de rand van de pan leggen. Het geheel dun besprenkelen met olijfolie.2 eetlepels gehakte peterselie er over strooien.
Oven voorverwarmen op ca.180C.
Paellapan erin zetten en in ca.25 minuten gaar laten worden.Garneren met overgebleven peterselie.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zomerse visschotel
Ingrediƫnten
3 pond sardines, 3 grote uien, 2 teentjes knoflook, 3 grote vleestomaten, 3 citroenen, viskruiden (Castel dell'Ovo, smaakmaker voor vis),olijfolie, 4 eetlepels gehakte peterselie.
Hulpmiddelen & keukengerei
Paellapan, oven
Leuke tips
Lekker met olijvenbrood,frisse salade en zelfgemaakte aiolie.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125046
Homepage ID
1875
Smaak
N
Teller
2340
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Sardines schoonmaken en fileren (graat eruit maar staartje laten zitten),de sardines bestrooien met viskruiden, uien in dunne ringen snijden, tomaten in plakken snijden, citroenen in parten snijden, knoflook pellen en in plakjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
andrea