Indiase Groente-Curry

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/24/1999 - 13:19
Bereidingswijze
De uisnippers in de olie bakken.De specerijen toevoegen,het vuur lager zetten en al roerende 3 min.bakken.De melk en azijn toevoegen en goed roeren.De gepureerde tomaten,tomatenpuree,suiker en de bouillon erbij doen.Het mengsel aan de kook brengen,deksel op de pan en circa 1 uur zachtjes laten koken.De groenten toevoegen en in ong.15-30 min.gaar laten koken(ligt aan de soorten groenten).
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een variant op de klassieke curry
Ingrediƫnten
2 tl.kurkuma,1 tl.gemalen komijn,1 tl.gemalen mosterdzaad,4 tl.korianderpoeder,0,5 tl.chilipoeder,1 tl.gemberpoeder,1 tl.zwarte peper,450 gr.gesnipperde uien,4 el.olie,2,5dl.sojamelk,2 el.witte wijnazijn,400 gr.tomaten uit blik(met het sap gepureerd),2 el.tomatenpuree,2 tl.bruine suiker,1 tl.groentebouillon,900 gr.groente of fruit naar keuze,champignons gehalveerd,bloemkool,worteltjes,aardappelen,
banaan,tauge enz.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
125039
Homepage ID
4218
Smaak
P
Teller
902
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Alle specerijen door elkaar mengen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
deborah