Tonijn Met Uitjes En Paprika

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/24/1999 - 13:10
Bereidingswijze
Een scheutje olijfolie verhitten en hierin de partjes ui en paprika 3 min. bakken.De stukken tomaat en de knoflook toevoegen en even meebakken.De wijn,de dragon,de cayennepeper en een snufje zout toevoegen.Het mengesel 10 min.zachtjes laten pruttelen.Ondertussen de tonijn laten uitlekken,in stukken verdelen en vlak voor het uimengsel klaar is toevoegen.Laten afkoelen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Tapas
Ingrediƫnten
4 kleine uitjes,1 gele paprika,2 tomaten,2 teentjes knoflook,olijfolie,1,5 dl.spaanse witte wijn,0,5 el.fijngehakte dragon,mespunt cayennepeper,1 blikje tonijn,stokbrood
Leuke tips
Met warm stokbrood serveren.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
125038
Homepage ID
4218
Smaak
N
Teller
189
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De uitjes in 6 stukken snijden.De paprika halveren,de zaadlijsten verwijderen en de rest in stukken snijden.De tomaten in 6 partjes snijden.De knoflook snipperen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
deborah